INGEBORG OFSTADS VEI 42-46

 • Ingeborg ofstadsvei 2
 • INGEBORG OFSTADSVEI 42-46

   

  Byggherre:                                       Trondheim kommune

  Prosjekttype:                                   Kommunale boliger

  Adresse:                                           Ingeborg Ofstadsvei 42-46

  Omfang:                                           ca 975 m2 BRA

  Status:                                              Ferdigstillelse høsten 2015

  Konkurranseform:                          Rammeavatale med Trondheim kommune

  Entrenør:                                          RUTA entreprenør

   

  ARKITEKTUR

  Det er bygget tre like enheter i Ingeborg Ofstadsveg nr. 42, 44 og 46. Bygningene består av 5 leiligheter hver. Bygningene er i to etasjer med kjeller. Det er flatt tak og svalganger, samt en utvendig bod. Hovedvolumet er enkelt med en liten utkraging over 1.etg. mot sør. Dette gir litt takoverdekning på uteplassen for 1.etg. Leiligheter i 2.etg. har franske baklkonger. Det er relativt store vinduer mot sør som slipper inn sol og lys, solskjerming må påregnes. Volumene brytes opp med utvendige trapper og svalganger samt et mindre bodvolum. Svalganger og trapper i sammenheng med utebod skaper differensierte uterom. Kledningen er trepanel samt platekledninger som er tenkt gitt varierende farger for de tre husene. Parkering er løst på østsiden av bygget. Området er preget av småhusbebyggelse, med bla rekkehus.

  De nye boligenes volumer legger seg godt inn i terrenget og bebyggelsen for øvrig.