Vadsø Skole

  • 1000x1000 UTE NATT
  • Byggherre:                                         Vadsø kommmune

    Prosjekttype:                                     Barneskole, 1.-7., 3-parallell

    Adresse:                                             7811 Vadsø

    Omfang:                                             7200 m2 BTA

    Konkurranseform:                            2. premie i pris- og designkonkurranse

    Entrepriseform:                                 Totalentreprise i samarbeid med HENT

    LARK: Asplan Viak

     

    Prosjektforslaget viser en relativ kompakt bygningsform på 2 etasjer, med trinnarealer og øvrige funksjoner organisert  rundt et fellesareal med kantine og tilhørende funksjoner. 2 sentrale elementer i plangrepet er «hjerterommet» sentralt i bygningen med god kontakt mot de fleste avdelinger i bygningen og mot uterom, og «armkroker» – tilliggende volumer til hovedvolumet, som skjerm mot vær og vind.

     

    Link til artikkel i Byggeindustrien og Tidenes Krav